Zaokružujemo sve faze i procese u oblasti fasadnih konstrukcija. Od izrade preliminarnih tehničkih rješenja, pa do izrade cjelovite tehničke dokumentacije. Od prelimiranih finansijskih projekcija pa sve do izrade kompletnog budžeta. Od kontrole procesa narudžbe materijala, preko supervizije, monitoringa i permanentne kontrole procesa fabrikacije, do same isporuke i montaže finalnih proizvoda. Naš multidisciplinarni tim eksperata čine mašinski i građevinski inžinjeri, arhitekte, ekonomisti i pravnici. Najkvalitetnije proizvode činimo lako dostupnim širom svijeta. Ponosni smo na to što radimo, a Vaše krajnje i potpuno zadovoljstvo, naša su najveća satisfakcija.

Ako GO-ova mreža postane najpoželjniji partner na globalnom tržištu fasada, prozora i vrata, s pravom ćemo se ubrajati u pobjednike.

Svaki prozor, vrata ili fasada, ali i svaki profil i svaki vijak, nama je jednako važan. Uvijek i za svaki Vaš objekat. Mi u Global One-u smo opsjednuti kvalitetom. Kako naših proizvoda, tako i naših usluga.

Tehnici i superviziji pristupamo na drugačiji način. Nastojimo Vas učiniti posebno zadovoljnim i sretnim, kroz kvalitetnu realizaciju Vašeg projekta. Rado ćemo saslušati Vaše želje, spremni da međusobnoj komunikaciji damo sasvim novu dimenziju. Pronalazak najboljih tehničkih rješenja je naš imperativ, a Vaše krajnje zadovoljstvo implementiranim rješenjima, naš krajnji cilj. U tu svrhu angažujemo cjelokupne resurse koji nam stoje na raspolaganju: bogato iskustvo, znanje i kompetenciju, utkane u tim mladih i kreativnih ljudi koji ne poznaju granice. Pa i više od toga!

Svijet se u građevinskoj industriji okreće brže, a tempo ukupnih promjena se sve više mijenja. Ekonomija postaje čvršća, tjesnija i kompetitivnija. Tržište zahtijeva promptne i kreativne odgovore. Global One je u stalnoj potrazi za njima. Radimo marljivo i predano, kako bi Vama koji gradite ili to planirate u budućnosti, učinili dostupnim sva svoja dosadašnja znanja i iskustva. Međunarodnu mrežu partnera stavljamo u Vašu funkciju. Od ideje do realizacije, kroz povezivanje i savjetovanje, tragamo za najboljim rješenjima koja će Vam obezbijediti sigurnost u planiranju, u troškovima i u eksploataciji Vaših građevina.

Global One je idealna veza između investitora, arhitekte i planera na jednoj, i izvođača radova na drugoj strani. Rado ćemo svoja znanja i iskustva podijeliti sa Vama.

Danas kada tehnologija svakodnevno i nezaustavljivo podiže kvalitet proizvoda, nudeći odgovore na do tada nerješiva tehnička pitanja, postaje sve izazovnije prikazati kompleksna i sofisticirana tehnička rješenja.

Suočavajući se u svakodnevnom radu sa ovom problematikom, nastojali smo osmisliti moćan alat sa kojim bi smo Vam, na jednostavan način, mogli prezentovati prednosti tehničkih rješenja i kvalitet naših proizvoda. U tu svrhu u okviru Global One-a formiran je CGI odjel (Computer Generated Image). Finalni produkt CGI – a predstavlja jedinstvenu simbiozu Inžinjerstva i grafičkog dizajna. Ono u suštini predstavlja transformaciju kompleksnih i složenih inžinjerskih rješenja u virtuelnu 3D sliku, lako shvatljivu svima.