Global One

O nama

Želimo biti najkonkurentnija inžinjering – konsultantska kompanija na globalnom tržištu, tako što ćemo biti broj jedan u svemu što radimo – u načinu komuniciranja, kvalitetu proizvoda, brzini usluge i to za najpovoljniju cijenu. Poseban fokus polažemo na proizvode i usluge koji svoje mjesto pronalaze daleko izvan granica BiH.

Mi sa Vama postupamo onako kako bismo željeli da drugi postupaju sa nama. Ne dopuštamo da vlastite ambicije oko profita dovedu u pitanje Vaše krajnje zadovoljstvo. Naš fokus je na Vama! Kvalitetni odnosi se ne stvaraju preko noći. Nudimo Vam poštene, iskrene i fer Ugovore. Komuniciramo brzo i jednostavno – eliminiramo nepotrebnu birokratiju i poštujemo Vaše vrijeme i želje.

Našem najvećem resursu – ljudima, poklanjamo značajnu pažnju. Svi se moramo osjećati dobro na radnom mjestu! Želimo biti tim sa najboljim igračima, kako bi mogli pobijediti sve izazove. Zbog toga je težnja za učenjem i napredovanjem, za nas konstanta. Uvijek tražimo nove prilike i mogućnosti za poboljšanjem.

Nikad se nećemo zaboraviti zahvaliti na Vašem ukazanom povjerenju – Hvala Vam!

Unutar Global One-a, ponosni smo što vodimo veoma rigoroznu poslovnu politiku izvrsnosti, kompetencije i jednostavnosti. Povećavamo brzinu na tržištu, unapređujemo kvalitet naših proizvoda i usluga, reduciramo troškove i donosimo komparativno bolja rješenja. Nastojimo biti globalni igrač u mreži sa Investitorima, Izvođačima, Arhitektima i Planerima, nudeći savršene fasade, prozore i vrata. Samu gradnju činimo energetski efikasnijom, a dizajnerski nadmoćnijom. Bogato znanje i iskustvo iz različitih oblasti, kreativnost i viziju, sigurnost i povjerenje, nadograđujemo najkvalitetnijim proizvodima, čineći ih dostupnim gdje god da su potrebni.

Vaši problemi i dileme za nas predstavljaju izazove u neprestanom traganju za rješenjima, ne prihvatajući „nemoguće“ kao odgovor. Radimo savjesno, odgovorno i vrijedno, kako bi nemoguće učinili mogućim. U svakoj poteskoći vidimo priliku da pokažemo koliko možemo.

Najbolji ljudi i najbolje tehnologije, na jednom mjestu! Global One funkcioniše!


Gdje radimo

Gdje radimo? Global One