Global One

Karijera

Kada pametni, kreativni i strastveni ljudi djeluju u timu, rezultati mogu biti zapanjujući, a mogućnosti neograničene.

Global One vam nudi mnoštvo prilika za profesionalni i lični razvoj. Kreiramo inovativnu, senzibilnu i motivirajuću sredinu u kojoj se svi moramo osjećati ugodno i dobro. Samopouzdanje, jednostavnost i brzina su vrijednosti koje izrazito cijenimo i adekvatno nagrađujemo. Naš je zadatak da obezbijedimo prilike i meritokraciju. U međusobnoj komunikaciji smo izravni, iskreni i otvoreni. Želimo biti tim sa najboljim igračima, bilo da se radi o tehničkom ili prodajnom odjelu, finansijama ili administraciji. Trebamo ljude koji kreativno razmišljaju, samoinicijativno djeluju i svaki dan pronalaze bolja rješenja.

Ukoliko vidite sebe kao budućeg člana našeg Team-a, ne čekajte aktivni Oglas za posao. Za najbolje, on je uvijek otvoren. Dobro došli u Global One!

Ukoliko želite da dalje razvijate svoju profesionalnu karijeru, onda smo mi prava adresa. Duboko smo svjesni činjenice da su sve kompanije zapravo ljudi. Razvijati kompaniju znači razvijati ljude koji u njoj rade. U tom smislu Global One vam nudi niz mogućnosti za usavršavanje, kroz raznorazne eksterne i interne stručne seminare vođene od strane najboljih predavača, kao i kroz permanentni angažman na važnim projektima širom svijeta.

U našem svakodnevnom radu ulazimo u nove izazove, susrećemo se sa novim kulturama i novim tržištima. Stalno se krećemo i nastojimo pozitivno energizirati ljude i okolinu. Ne bojimo se promjena i tragamo za najboljim rješenjima. Ne zanima nas koliko, nego kako radimo. Slavimo naše male i velike pobjede, nastojeći uspostaviti životnu harmoniju.

Prijavi se i budi dio Global OneTeama – karijera@globalone.ba

Upravo ste završili studije i nalazite se na životnom raskršću: „Kuda i kako dalje?“. Nemate profesionalnog iskustva, a kvalitetnih ponuda je malo. Osjećate strast i neutaživu energiju koju želite artikulirati kroz vaš budući posao. Cijenite jasno postavljanje ciljeva, kontinuirano mjerenje rezultata stalno kretanje, putovanja, fleksibilnost, promjene, napredovanje, proslavljanje svake poslovne pobjede. Posjedujete osobine iskrenosti, samoinicijativnosti i lične odgovornosti. Fleksibilni ste i želite posao učiniti jednostavnim. Kontinuirano tražite način da se stvari urade bolje i brže. Osjećate uzbuđenje prilikom novih životnih izazova.

Global One je u stalnoj potrazi za ljudima poput vas. Mi vjerujemo u ljude sa kojima radimo, ponosni smo jedni na druge i iskreno uživamo u svakom danu provedenom zajedno. Ostvarite sa nama dio vaših životnih snova.

Prijavi se i budi dio Global OneTeama – karijera@globalone.ba

Još uvijek studirate i želite spojiti teoretska znanja sa realnim, praktičnim iskustvima. Osjećate se spremnim i voljnim dio vašeg vremena već sada investirati u vlastitu budućnost. Pripadate generaciji Y i ne pokazujete prevelik respekt prema konzervativnim kompanijama. Želite svoje mjesto pronaći među onima koji razmišljaju moderno, slično vama. Brzina, okretnost, fleksibilnost i snalažljivost, samo su neke od osobina koje posjedujete. Korištenje informacionih tehnologija, kao i govor više svjetskih jezika, vaši su prirodni alati. Imate ideje za čiju realizaciju je potrebno dosta hrabrosti. Na svijet gledate kao na jedinstven životni prostor, koji pruža niz mogućnosti, bez obzira gdje se nalazite.

Global One pruža priliku mladim ljudima poput vas, da kroz maximalni angažman do 10h/nedeljno, uz redovni ili vanredni studij, dožive prva profesionalna iskustva.

Prijavi se i budi dio Global OneTeama – karijera@globalone.ba